Webinar over de gevolgen van corona voor het MKB en de rol van adviseurs

Nieuws
geplaatst op 23-3-2021  

Hoe kun je een MKB-ondernemer helpen die in zwaar weer verkeert? Op dinsdag 6 april van 15.00 uur tot 16.15 uur vindt het webinar ‘Winnen, verliezen, opstaan en weer doorgaan’ plaats. Hierin worden de gevolgen van de coronacrisis voor het MKB besproken en de mogelijkheden die er zijn om aan te sluiten bij maatschappelijke organisaties die het mkb ondersteunen. Het webinar wordt georganiseerd door het New Financial Forum van VVP-hoofdredacteur Willem Vreeswijk en Avéro Achmea in samenwerking met enkele ondernemers.  

Achmea-directeur Jack Hommel opent om 16.00 uur het webinar. Hij zal onder meer inzicht geven in de tool Geldfit Zakelijk, de gratis online test waarmee ondernemers en zzp’ers kunnen nagaan hoe zij er financieel voor staan en waar ze terecht kunnen voor hulp. Tijdens het webinar word je niet alleen bijgesproken over tools om ondernemers bij te staan, maar krijg je ook tips over hoe het MKB bij tegenslag te ondersteunen. Deelname aan het webinar is gratis. 

>> meer informatie vind je hier 
>> direct inschrijven kan hier 

In ons corona kennisportaal vind je meer informatie over de diverse maatregelen om ondernemers te ondersteunen in deze tijden en welke rol je daarbij kunt nemen.  

Categorien: coronavirus