Wat betekenen de nieuwe kabinetsplannen voor jouw klant? Tool om te delen in je netwerk

Nieuws
geplaatst op 26-9-2018  

Een week geleden werden de kabinetsplannen voor het nieuwe jaar gedeeld tijdens Prinsjesdag. Enkele opvallende zaken deelden we je in dit artikel. Ook voor jouw (particuliere) klanten zal er veel veranderen. Zo zullende meeste mensen er dankzij de aantrekkende economie op vooruitgaan. Wijzer in geldzaken ontwikkelde een handige check om te ontdekken wat de kabinetsplannen voor jouw portemonnee betekenen. Je kunt de tool delen in je netwerk.  

Naar de tool en artikel om te delen >  

Adfiz geeft inzicht in financiën. Zo helpen we de consument bewuster met zijn financiën om te gaan. Met dit soort informatie maken we duidelijk waarom inzicht en een goed advies waardevol zijn. Veel leden delen al artikelen om waarde van advies te onderstrepen. 

Lees ook: Leden delen artikelen om Waarde van Advies te onderstrepen 
 

Adfiz en Wijzer in geldzaken 

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Hierin bundelen partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Adfiz is één van die partners en zijn nauw betrokken bij de initiatieven. We werken onder andere samen in het kader van de Pensioen3daagse (dit jaar op 6, 7 en 8 november) en de Week van het geld 

Categorien: Klantcommunicatie