Volgende Jong Management bijeenkomst aanstaande 30 september

Volgende Jong Management bijeenkomst aanstaande 30 september

We pakken de draad weer op waar we gebleven waren en organiseren daarom op 30 september de volgende Jong Management bijeenkomst. Een middag in het teken van preventie en risicomanagement, wijn en netwerken. En waar kan dat nou beter plaatsvinden dan in een wijnhuis?

Kleine vossen bederven de wijngaard

Afgelopen april staken duizenden wijnboeren vuurkorven aan om hun wijngaarden tegen nachtvorst te beschermen. Maar ook kleine risico’s kunnen een goede druivenoogst in de weg staan. Tijdens deze middag gaat Jurjen Burghgraef (Burghgraef van Tiel) dieper in op risicomanagement. Ook krijgen we een rondleiding door de wijngaard, waar wordt stilgestaan bij de risico’s van de wijnbouw en hoe hier mee om te gaan. Een kijkje in de wijnkelder kan natuurlijk niet ontbreken.

Natuurlijk is deze middag de ultieme gelegenheid vak- en leeftijdsgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daarom sluiten we de middag af onder het genot van een Betuws glas wijn en voor de liefhebbers wordt een aansluitend diner georganiseerd. 

Jong Management? 

Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden. 

Aanmelden

Ben jij een jonge manager en heb je je nog niet aangemeld?

>> Klik hier om je aan te melden.

Ken je jonge managers voor wie dit mogelijk ook interessant is? Stuur de link naar dit evenement gerust door!