Volg het webinar Voorkomen van datalekken

Nieuws
geplaatst op 13-11-2019  

Uit cijfers blijkt dat bijna 7 op de 10 ondernemers in Nederland al eens te maken heeft gehad met een cybersecurityincident, zoals een hack of een datalek. En dat aantal is nog steeds groeiende. Hetzelfde geldt voor de financiële schade die met dergelijke incidenten is gemoeid: per geval bedraagt deze inmiddels ongeveer 300.000 euro. Zivver biedt je nu de mogelijkheid om gratis het webinar Voorkomen van datalekken te volgen. 

ZIVVER is een gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen en bestanden delen, gewoon vanuit je eigen, vertrouwde e-mailprogramma. Door gebruik te maken van ZIVVER voorkom je menselijke fouten, is informatie versleuteld en daardoor beveiligd tegen hackers en behoud je de regie over verzonden informatie. Zivver is met een aantrekkelijke korting als ledenvoordeel beschikbaar. Als je Zivver voor 1 januari 2020 aanvraagt, ontvang je 30% korting voor de looptijd van 36 maanden. 

De afgelopen periode hebben we je overigens meerdere tests, scans en webinars rondom het onderwerp cyber aangeboden. Zo boden we je onlangs al de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een MKB phishing test, een initiatief van het ministerie van Economische zaken en Klimaat (EZK) en enkele andere partners, en nodigden we je uit om deel te nemen aan de Basisscan cyberweerbaarheid van het Digital Trust Center. Ook vernieuwden we ons kennisdossier Cyber. 

  

Categorien: Cyberrisk Privacy