Vanmiddag Adfiz ALV en 110 jaar Branchedebat

Nieuws
geplaatst op 12-6-2019  

De voorbereidingen zijn getroffen, de puntjes op de i gezet, het pop-up Adfiz-museum geopend. We zijn er klaar voor! Adfiz Jong Management is al binnen voor een sessie met het Bestuur over “de branche in 2040”. Vanmiddag komen nog zo’n 300 leden, aanbieders en stakeholders naar het Adfiz Branchedebat in Singer Laren. Voorafgaand aan het Branchedebat is er eerst de ALV en een speciaal museumprogramma voor de partners. Tot vanmiddag. Niet aangemeld? Je kunt nog steeds komen.

Prikkelend branchedebat

Wat is er nodig voor een adviesvriendelijk klimaat? Daarover gaan negen toppers in debat met elkaar én met de zaal. Bas van Werven (journalist en presentator BNR) leidt het debat en raakt onderwerpen als de toegang tot advies, samenwerking in de keten en ruimte om te ondernemen. Lees hier alles over het debat. Meer informatie over de voorafgaande ALV vind je hier.

Het Adfiz bureau is vanmiddag gesloten in verband met het jubileum evenement. Morgen zijn we uiteraard gewoon weer van de partij. Hopelijk tot straks bij de ALV en het Branchedebat.

 

Categorien: Vereniging