Update kennisportaal Oekraïne en Rusland

Update kennisportaal Oekraïne en Rusland

Eerder deze week hebben we het kennisportaal Oekraïne en Rusland bijgewerkt. Zo kun je nu via het kennisportaal de informatiesessie over de digitale impact van de oorlog in Oekraïne terugkijken die onze kennispartner Digital Trust Center (DTC) samen met het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) op 9 maart organiseerde. Daarnaast hebben we nieuwe informatie toegevoegd aan de inventarisatie van speciale informatiepagina's van individuele verzekeraars.  

Ruim 4.300 bedrijven, gemeenten en IT-professionals hebben het webinar over het huidige beeld en de impact van de oorlog in Oekraïne bekeken. Tijdens dit webinar gaven cybersecurity adviseurs van DTC en NCSC een update over het digitale dreigingsbeeld en de maatregelen die je kunt treffen om je voor te bereiden op mogelijke cyberaanvallen. Heb je dit webinar gemist, dan kun je het via onderstaande link alsnog terugkijken. 

>> naar het webinar 

Diverse verzekeraars hebben onlangs nieuwe informatie toegevoegd aan hun speciale informatiepagina's over de oorlog in Oekraïne betreffende de situatie waarbij verzekerden vluchtelingen helpen. En op de speciale Oekraïne-pagina van het Verbond is nuttige informatie verschenen over schade dat door een Oekraïens voertuig in Nederland wordt veroorzaakt en wat er gebeurt als een Nederlands voertuig schade rijdt in Oekraïne. 

Tot slot willen we je ook wijzen op FinFin-artikelen over de oorlog in Oekraïne die je kunt delen met je klanten. Hier zullen we regelmatig nieuwe artikelen aan toevoegen, dus check de FinFin site regelmatig.