Uitnodiging webinar 'Relatiebeëindiging: kansen om je klant te helpen'

Uitnodiging webinar 'Relatiebeëindiging: kansen om je klant te helpen'

Financieel adviseurs worden regelmatig geconfronteerd met stellen die hun relatie beëindigen. Het risico op relatiebeëindiging is één van de meest relevante risico’s waar cliënten mee te maken kunnen krijgen. Hier liggen kansen voor financieel adviseurs om hun klanten te helpen. Gezien het grote belang van scheidingen en de kansen die er op dit terrein liggen organiseren wij is samenwerking met De Scheidingsdeskundige een webinar op 17 november van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Risico relatiebeëindiging

Risico's als overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid komen traditioneel aan bod als een stel – bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis – om tafel gaat met een financieel adviseur. Hetzelfde geldt voor pensioenopbouw. Wat vaak niet of nauwelijks ter sprake komt, is het risico op relatiebeëindiging. Relatiebeëindiging is echter een groot risico waar cliënten mee geconfronteerd kunnen worden. Eén op de drie huwelijken eindigt in een scheiding en jaarlijks gaan circa 70.000 samenwoners uit elkaar. De gevolgen hiervan zijn vaak erg groot.

Rol adviseur, tips & tools

Tijdens dit webinar bespreken collega Marc van Westerlaak (Adviseur Public Affairs en Beleid) en Jacqueline van der Vorm (Docent bij De Scheidingsdeskundige) de rol op de twee momenten dat relatiebeëindiging ter sprake kan komen 1) tijdens de relatie en 2) op het moment dat klanten daadwerkelijk gaan scheiden. Daarbij geven we je diverse handvatten, tips en tools om je klanten te informeren en het thema relatiebeëindiging op de agenda te zetten.

Kortom, een webinar dat je niet wilt missen >> Klik hier om je aan te melden.

 

Graag tot donderdag 17 november.