Uitnodiging voor jonge managers: rondleiding Tweede Kamer 22 juni

Evenementen
geplaatst op 16-5-2017  

Adfiz Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot en met 39 jaar. Op donderdag 22 juni is het volgende event. Ben jij er ook bij? Of heb je een collega voor wie dit interessant is? Op het programma staat een rondleiding over het binnenhof en in de Tweede Kamer. Uiteraard is er voldoende ruimte om te netwerken met gelijkgestemden!

Aanmelden is kosteloos en kan via het extranet >

De rondleiding wordt gegeven door niemand minder dan Menno de Bruyne (Voorlichter SGP Tweede Kamer). Hij is al meer dan 30 jaar te vinden in de Haagse wandelgangen en deelt deze middag de mooiste verhalen. We eindigen de middag met een borrel op het Plein, midden in het politieke hart van Nederland. We hopen je dan te zien!

Verhinderd, maar wel een jonge manager?

Ben je de 22e verhinderd, maar ben je wel een Jonge Manager? Stuur je contactgegevens naar Dorien Aaftink (d.aaftink@adfiz.nl) of Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl). Zo blijf je aangesloten in het netwerk. Ook nodigen we je dan graag uit voor een besloten online groep waar je kunt sparren met andere jonge managers uit het veld.

Spread the word!

Zelf geen jonge manager, maar heb je collega’s voor wie dit interessant zou kunnen zijn? Je mag deze uitnodiging uiteraard doorsturen!

Categorien: Vereniging