Uitnodiging Jong Management - Eén dag arm

Evenementen
geplaatst op 10-10-2018  

Na de waardevolle bijeenkomst over werken in een familiebedrijf hebben we het volgende event alweer in de steigers staan. Op donderdagmiddag 6 december nodigen we Jonge Managers tot 40 jaar van harte uit voor de workshop: Voor één dag arm. Tijdens deze serious game zul je ervaren hoe het is om financiële stress te hebben.  

Hoe voelt het om in de financiële problemen te komen? Wat doet dit met je? Tijdens de simulatie ervaar je het gevoel van spanning, stress en niet meer weten wat te doen. Aansluitend gaan we in gesprek: Welke interventies kun je doen? Wat kom je tegen in de praktijk en hoe ga je daarmee om? De game is ontwikkeld door Nibud (meer lezen). Een mooie kans om jouw klant nog beter te kunnen begrijpen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken.   

Aanmelden   

Meld je aan via het extranet.  Ken je Jonge Managers voor wie dit mogelijk ook interessant is? Stuur de uitnodiging gerust door!  

Jong Management?   

Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.   

Meer informatie of op de hoogte blijven? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl)   

Categorien: Vereniging