Uitnodiging: Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari 2024

Uitnodiging: Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari 2024

Al 115 jaar slaan financieel adviseurs de handen ineen, want samenwerken zit in ons bloed. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren zijn we in staat richting te geven aan de financiële sector.

We hebben een onwrikbaar geloof in een gezonde en duurzame toekomst. Daarom kijken we als ondernemers altijd met een positieve blik vooruit, gedreven door de wens om onze klanten altijd verder te helpen.

Lang zullen we leven

Deze nieuwjaarsbijeenkomst is niet alleen een viering van ondernemerschap, maar ook van onze gezamenlijke inzet om de uitdagingen van nu en straks het hoofd te bieden. Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de kracht van vernieuwing en de kansen van veranderen. Want in verandering ligt groei. En in vernieuwing vinden we de weg naar een lang en bloeiend bestaan.

‘Lang zullen we leven’ is geen wens: het is een belofte. Een belofte die we doen aan de samenleving. Want wij staan er. Nu en voor altijd.

Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Op de 2e donderdag van januari openen we traditiegetrouw het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Op donderdag 11 januari 2024 is het weer zover, de jaarlijkse bijeenkomst waar leden en stakeholders binnen de financiële dienstverlening elkaar ontmoeten!

>> Klik hier om je aan te melden