Uitnodiging 110 jarig jubileum Adfiz op 12 juni

Evenementen
geplaatst op 9-5-2019  

Deze week ontving je de uitnodiging voor de ALgemene Ledenvergadering en 110 jaar Adfiz op woensdag 12 juni in museum Singer te Laren. Veel leden hebben zich intussen al dan niet samen met hun partner aangemeld. Kom jij, en je partner ook? Meld je dan direct aan.  

AanmeldenAanmelden met partner 

Adviesvriendelijk klimaat 

Onafhankelijk financieel advies is van grote waarde voor de maatschappij en het individu. Het brengt consumenten en ondernemers in beweging, biedt klanten een gezond tegenwicht naar aanbieders en digitale omgevingen en verbetert de marktwerking op prijs én waarde. Zo was het in 1909 en zo is het vandaag nog. Op woensdag 12 juni vieren we 110 jaar Adfiz samen met leden, partners van leden en gasten.  

Tijdens ons jubileum-event gaan we met elkaar en met stakeholders in gesprek over wat nodig is voor een adviesvriendelijker klimaat. Voorafgaand is de Algemene Ledenvergadering.  

Programma 

Kom jij ook? Meld je hier direct aan! 

We ontvangen jou en je partner graag in museum Singer te Laren met een lunch. Tijdens de Algemene Ledenvergadering geeft museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm voor je partner een inleiding op de tentoonstelling van het museum. Aansluitend ontvangen we alle gasten en verkennen we samen tijdens het branchedebat de waarde van advies met de belangrijkste stakeholders en beleidsmakers binnen onze markt.  

Museum Singer in Laren is deze dag van 17:30 tot en met 20:00 uur speciaal voor ons geopend voor museumbezoek. De prachtige beeldentuin is ook het decor voor de feestelijke netwerkbijeenkomst na afloop van het debat.   

AanmeldenAanmelden met partner 

 

Categorien: Vereniging