Tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst - 14 april

Nieuws
geplaatst op 23-2-2021  

Op 14 april wordt het Adfiz kantoor wederom omgebouwd tot Studio Amersfoort en zal de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst plaatsvinden. Dit is een combinatie van het jaarlijkse Particulier en Zakelijk Platform.

Tijdens deze middag gaan wij in op de maatschappelijke waarde van advies. Te vaak en gemakkelijk wordt door buitenstaanders de waarde van advies gelijkgesteld aan het halen van een kostenvoordeel. Daarmee worden consumenten en bedrijven te kort gedaan. Want professioneel financieel advies helpt mensen keuzes bewuster te maken, beter uit te voeren en langer vol te houden. Het disciplineert, vergroot de spaarzin, helpt schulden voorkomen, beschermt beter tegen risico’s en verbetert in algemene zin het financieel gedrag van consumenten en ondernemers. En waar consumenten en bedrijven steeds meer complexe, financiële afwegingen moeten maken, groeit dus het belang van professioneel advies. Die boodschap kan niet vaak genoeg uitgedragen worden.

Natuurlijk staan er ook weer meerdere expertsessies op het programma en zijn er sparsessies ingepland met de verschillende Adfiz commissies. Daarnaast is er de mogelijkheid om elkaar digitaal te ontmoeten en inspireren. Het belooft een inhoudelijke en interactieve middag te worden!

Het volledige programma volgt nog, maar je kunt je hier wel alvast aanmelden.

Categorien: Vereniging