Save the Date: Pensioen3daagse op 7,8 en9 november

Save the Date: Pensioen3daagse op 7,8 en9 november

Dinsdag 7 november start de Pensioen3daagse 2023. Tijdens dit initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) organiseren financiële dienstverleners en werkgevers gedurende drie dagen door heel het land diverse activiteiten. In 2023 staat opnieuw het thema: ‘Later goed geregeld? Check het nu!’ centraal.

Meedoen voor particulieren?

Onze online ‘zoek adviseur’- en ‘stel een vraag’-modules zijn onderdeel van de campagne van Wijzer in Geldzaken. Net zoals in voorgaande jaren roepen we alle leden op om tijdens de Pensioen3daagse de deuren te openen voor consumenten. Want door deel te nemen aan de Pensioen3daagse help je het pensioenbewustzijn onder consumenten te verhogen. Daarnaast is het een goede manier om de drempel tot advies te verlagen. 

Meedoen voor werkgevers?

Werknemers zien hun werkgever als een belangrijke bron als het gaat om communicatie over hun pensioenregeling. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Daarom roept Wijzer in Geldzaken werkgevers op om bijvoorbeeld samen met hun pensioenadviseur mee te doen aan de Pensioen3daagse. Inspiratie opdoen wat jij kunt opzetten in jouw omgeving of voor jouw klanten? Kijk dan eens hier

Als je meedoet met een eigen actie dan kun je je aanmelden op de site van Pensioen3daagse om o.a. vermeld te worden als deelnemer.

>> aanmelden voor de Pensioen3daagse