Save the Date - Inspiratiesessie Cyber voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst

Save the Date - Inspiratiesessie Cyber voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst

Drie dagen geleden kwam VDL met het nieuws dat alle 105 werkmaatschappijen weer vrijwel volledig in bedrijf zijn. Dat is ruim een maand nadat ze door een cyberaanval zijn getroffen. 2 dagen geleden werd bekend dat cybercriminelen 50 miljoen dollar eisen van Mediamarkt na een succesvolle aanval met ransomware. En in aanloop naar de Week van de Veiligheid waarschuwde MKB Nederland vorige maand dat juist ook kleine ondernemers extra op moeten letten voor ransomware. Het zijn zomaar drie items uit het nieuws die onderstrepen dat cyberweerbaarheid topprioriteit moet zijn bij grote én kleine bedrijven. Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst organiseren we daarom de traditionele inspiratiesessie over dit onderwerp.  

Want hoewel niemand nog luchtig doet over het belang van cyberweerbaarheid, horen we van adviseurs nog wel dat het soms een lastig onderwerp is om goed met klanten te bespreken. Zo tastbaar als de sprinkler is, zo ongrijpbaar lijkt de firewall. Veldhuis Advies heeft om die reden samen met een cyberconsultancy bedrijf een cyberadviesconcept opgezet. En dat werkt.  

Hoe dit is opgezet, hoe het werkt en hoe klanten hierop reageren, delen zij graag met collega Adfiz-leden. Zet daarom donderdag 13 januari in je agenda en meld je aan voor de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst (inclusief voorprogramma voor leden).