Save the date – Geef jij ook een Gastles tijdens de Week van het Geld?

Nieuws
geplaatst op 9-1-2019  

Al jaren geven tientallen Adfiz-leden tijdens de Week van het Geld een Geldles op scholen in hun directe omgeving. Zo helpen we leerlingen te leren omgaan met geld. Steeds meer scholen melden zich enthousiast aan voor de Geldlessen. Doe jij ook mee en wil jij ook (weer) een gastles geven op een basisschool bij jou in de buurt? Noteer dan alvast in je agenda: we Week van het Geld vindt plaats van 25 tot en met 29 maart 2019. In de komende weken zullen we je informeren over hoe je dit kunt doen. Interesse? Je kunt je ook nu al opgeven via info@adfiz.nl

Waarom meedoen? 

Tijdens de Week van het geld zetten we onze beroepsgroep positief in de schijnwerpers.  Daarnaast draag je met je expertise bij aan de financiële bewustwording van kinderen. Daarmee leg je bij hen de basis voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan! Lees bijvoorbeeld de reportage met Adfiz-lid Frank de Haas in het Adfiz Magazine. Hij gaf vorig jaar een gastles op basisschool Fellenoord in Eindhoven.

Nu al meer weten? 

Lees meer op de website van het Week van het Geld. Vanaf 22 januari komt het nieuwe lesmateriaal van Wijzer in Geldzaken voor de Week van het Geld beschikbaar. Ook kun je voor groep 7 en 8 weer gebruik maken van de verzekeringsles met het vernieuwde DigiSpel ‘Fix je Risk’ van het Verbond. Eind januari ontvang je meer praktische informatie om mee te doen.

De Week van het Geld is een initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken en heeft als doel om leerlingen te leren omgaan met geld.

Categorien: