Ronde door het Land volgende week van start

Ronde door het Land volgende week van start

Mei staat in het teken van de Ronde door het Land; hét evenement om up-to-date de zomer in te gaan. In deze maand doen we alle regio's aan met bijeenkomsten in Assen (9 mei), Apeldoorn (11 mei), Oostzaan (16 mei), Rotterdam (23 mei) en Eindhoven (25 mei). 

Tijdens de Ronde door het Land komen alle actualiteiten aan bod. Zo weet je na afloop welke belangrijke ontwikkelingen er spelen rond zaken als provisietransparantie en de Wet toekomst pensioenen. Maar ook praten we je bij over maatwerk bij hypotheken en de verplichte aov voor zelfstandigen. 

Naast de stand van zaken over deze en andere lobby-onderwerpen, is er ook ruim aandacht voor hoe je hierop kunt inspelen. Want het aantal tools, modeldocumenten, stappenplannen, infographics en andere hulpmiddelen op onze Kennispagina's groeit continu. Wij laten je zien hoe je al deze instrumenten kunt inzetten op onderwerpen als de vergelijkingskaart, transparantie en HR.  

Dus, wil je weten wat de kern van een bepaald onderwerp is, wat het voor jou betekent en hoe wij je daarbij helpen, zowel in de lobby als met hulpmiddelen en tools, meld je dan zeker aan voor de Ronde door het Land. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen en te sparren met collega-ondernemers over de vragen die je bezighouden.

>> Klik hier om je aan te melden voor één van de locaties