Roger van der Linden benoemd tot voorzitter van de Brokers' Committee van BIPAR

Roger van der Linden benoemd tot voorzitter van de Brokers' Committee van BIPAR

Tijdens de afgelopen (digitale) algemene ledenvergadering van BIPAR is Roger van der Linden benoemd tot voorzitter van de Brokers’ Committee van BIPAR en lid van het Steering Committee. Bij de BIPAR organisatie zijn zowel brokers (zelfstandig intermediairs) als agents (agenten) aangesloten.

De Brokers’ Committee is een forum om enerzijds actuele ontwikkelingen rondom de adviespraktijk in de diverse nationale markten met elkaar uit te wisselen en anderzijds om input te geven voor de inzet van BIPAR in Europa. Met deze benoeming wordt ook de betrokkenheid van Adfiz bij BIPAR verder verstevigd.

Behalve Roger zit ook Jaap Meijers van Meijers assurantiën uit Amstelveen in de Steering Committee van BIPAR. Jaap is voorzitter van het International Committee van BIPAR en voor BIPAR actief binnen the World Federation (WFII).

Naast de inzet van BIPAR in de Europese arena is BIPAR ook een belangrijk platform om kennis en ervaring met elkaar te delen. Een actueel voorbeeld hiervan zijn de ervaringen en ontwikkelingen rondom de aanpak van COVID 19 vraagstukken en initiatieven op het gebied van verzekerbaarheid van pandemie risico’s. Door deel te nemen aan BIPAR kunnen we vormgeven aan die discussie.