Regiobijeenkomst Regio Gelderland Overijssel op 15 oktober

Evenementen
geplaatst op 5-9-2019  

Op dinsdag 15 oktober nodigt Regio Gelderland Overijssel je van harte uit voor een nieuwe regiobijeenkomst. Het thema van de bijeenkomst is: Weg met de koudwatervrees over cyberrisico-adviesDaarom zullen we gezamenlijk Bij Van der Valk in Apeldoorn verschillende vragen beantwoorden zoals: Wat zijn cyberrisico’s en welke verzekeringsoplossingen zijn er voorhanden?   

Aanmelden 
Aanmelden kan via deze link, hier tref je ook verdere informatie en het programma. Deelnemen is uiteraard kosteloos. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Van der Valk Apeldoorn, Landgoedlaan 26 te Apeldoorn (aan de A50) en begint om 14.30 uur. We sluiten rond 17.30 uur af met een borrel.  

Inhoud van de regiobijeenkomst 
Het premievolume van cyberverzekeringen groeit al jaren exponentieel. Tot nu komt de stijging vooral voor rekening van techbedrijven of andere ondernemingen die veel met data werken. De praktijk leert echter dat elke onderneming te maken kan krijgen met cybercrime of een datalek. Het cyberrisico verdient dus een centrale plek in het gesprek dat jij met jouw klant voert over de risico’s die de onderneming loopt. Hierbij wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten en welke oplossingen het snel uitbreidende verzekeringsaanbod biedt. Adfiz helpt je graag op weg. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan over de volgende onderwerpen:  

  • Wat zijn cyberrisico’s?
  • Hoe past advies over cyberrisico in een risicomanagementaanpak?
  • Welke branches lopen het hoogste risico’s?
  • Welke oplossingen zijn er om het cyberrisico te verkleinen/uit te sluiten?
  • Welke verzekeringsoplossingen zijner voorhanden? 

De presentatie wordt gegeven door Berrie van der Heide. Hij is de initiatiefnemer van Poliskraker; de polisvoorwaardenvergelijker op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. 

Programma
14.30    Ontvangst 
14.45    Aanvang en welkomstwoord 
14.50    Cyberrisico-advies 
16.15    Pauze 
16.30    Adfiz lobbyt 
17.15    Rondvraag 
17.30    Afsluiting en borrel