Regiobijeenkomst Noord-Holland/Flevoland over Financieel Inzicht

Evenementen
geplaatst op 16-9-2019  

Dit najaar organiseert het bestuur van onze regio Noord-Holland/Flevoland een regiobijeenkomst. Financieel collega en Adfiz-lid Marco Kok neemt je mee in het thema financieel inzicht. Wij nodigen je van harte uit om op dinsdag 8 oktober 2019 in Fort Beemster in Zuidoostbeemster aanwezig te zijn.  

Via deze weg kun je je aanmelden >  

De ontvangst is vanaf 13.00 uur en we zullen uiterlijk om 13.30 uur starten met onze regiobijeenkomst. Om 16.00 uur uiterlijk sluiten wij de bijeenkomst af en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.  

Thema Financieel Inzicht 
Spreker Marco Kok is directeur van KOK Advies en PensioenRust en hij ontwikkelde een vernieuwend platform en een nieuw verdienmodel.  

Hiermee kunnen adviseurs snel en effectief de financiële situatie van klanten in kaart brengen en het doelkapitaal bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden en binnenkort ook het verzekerd bedrag bij arbeidsongeschiktheid. Marco zal praktische handvatten meegeven voor een goed verdienmodel, die je direct kunt toepassen binnen jouw kantoor. 

Hoe prettig is het dat jouw collega zijn kennis en ervaringen vanuit de huidige praktijk deelt. Het belooft, samen met de inspirerende locatie, een waardevolle middag te worden! 

Programma 
13.00: ontvangst 
13.30: aanvang 
13.35: Adfiz lobbyt, wat gebeurt er voor en achter de schermen vanuit Adfiz 
14.00: 1e deel Financieel Inzicht 
14.45: pauze 
15.00: 2e deel Financieel Inzicht 
15.30: Adfiz omtrent (stappenplannen) risicomanagement 
16.00: borrel 

Categorien: Vereniging Evenementen