Regiobijeenkomst Gelderland/Overijssel in teken van cyber

Nieuws
geplaatst op 9-10-2019  

Op dinsdag 15 oktober staat de bijeenkomst voor de regio Gelderland / Overijssel volledig in het teken van cyberrisico’s en cyberveiligheid. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn, Landgoedlaan 26 in Apeldoorn en begint om 14.30 uur. We sluiten rond 17.30 uur af met een borrel. 

Cyberverzekeringen

Het premievolume van cyberverzekeringen groeit al jaren exponentieel. Tot nu komt de stijging vooral voor rekening van techbedrijven of andere ondernemingen die veel met data werken. De praktijk leert echter dat elke onderneming te maken kan krijgen met cybercrime of een datalek. Het cyberrisico verdient dus een centrale plek in het gesprek dat jij met jouw klant voert over de risico’s die de onderneming loopt. Hierbij wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten en welke oplossingen het snel uitbreidende verzekeringsaanbod biedt. Adfiz helpt je graag op weg. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan over de volgende onderwerpen:

 

  • Wat zijn cyberrisico’s?
  • Hoe past advies over cyberrisico in een risicomanagementaanpak?
  • Welke branches lopen het hoogste risico’s?
  • Welke oplossingen zijn er om het cyberrisico te verkleinen/uit te sluiten?
  • Welke verzekeringsoplossingen zijn er voor handen?

De presentatie wordt gegeven door Berrie van der Heide. Hij is de initiatiefnemer van Poliskraker; de polisvoorwaardenvergelijker op het gebied van zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Je kunt je aanmelden via de evenementenpagina

Categorien: Vereniging