Praat mee over een adviesvriendelijk klimaat in het 110 jaar Branchedebat

Evenementen
geplaatst op 22-5-2019  

Onafhankelijk financieel advies is van grote waarde voor het individu en de maatschappij. Het brengt consumenten en ondernemers in beweging. Cruciaal, zeker nu het beroep op financiële zelfredzaamheid blijft groeien. Hoe kan een adviesvriendelijk klimaat bijdragen aan betere keuzes door consumenten en ondernemers? Die vraag staat centraal in het branchedebat op 12 juni ter ere van het 110-jarig bestaan van Adfiz

Wil je meer informatie over 110 jaar Adfiz of je direct aanmelden? Ga dan naar onze eventpagina.
Wil je je partner meenemen? Volg dan de link naar Adfiz.nl/samen110jaar

Met het 110 jaar evenement laten we als oude beroepsgroep zien dat we er willen zijn voor consumenten en ondernemers. Daarvoor gaan we in gesprek met allerhande stakeholders over wat nodig is voor onafhankelijk financieel advies om optimaal bij te dragen aan de financiële gezondheid van burgers en bedrijven.  

Adviesvriendelijk klimaat
Veel vragen zullen de revue passeren. Zoals: hoe adviesvriendelijk is het klimaat in Nederland? Welke drempels ervaren consumenten en ondernemers om in beweging te komen en advies in te winnen? En hoe kunnen we die ervaren drempels wegnemen? 
 

Zit het antwoord vooral in het met meer impact bij de klant binnenkomen, zodat hij ervaart wat de echte waarde van advies voor hem is? Of gaat het juist om meer ondernemerschap? Wordt er voldoende ruimte ervaren om innovatief en op maat met klanten aan de slag te gaan? Staat compliance nog in dienst van kwaliteit of staat het soms juist in de weg? En welke winst is er te behalen met betere samenwerking in de keten? Wat kan echte samenwerking bijdragen aan kwaliteit en efficiency van onze dienstverlening 

Stuk voor stuk belangrijke vraagstukken. Die verkennen we graag met jou en je collega’s in de zaal en met de diverse stakeholders op het podium. Stakeholders zoals Arjan Vliegenhart (Nibud), Eveline Ruinaard (Kifiden Leendert Jan Visser (MKB-NL) nemen deel aan het debat. 

Het wordt een interactief debat waarbij iedereen vanuit zijn eigen invalshoek bespreekt wat nodig is voor een adviesvriendelijk klimaat. Het debat wordt geleid door Bas van Werven (journalist en presentator BNR). Doe mee en meld je aan!