Praat, denk, deel mee tijdens de Rondes door het Land via Twitter en LinkedIn

Nieuws
geplaatst op 13-5-2011  

Tijdens de Rondes door het Land staan onder meer de transformatie naar nieuwe spelregels en klantwensen centraal. Een zeer belangrijk onderwerp waarbij we graag uw mening en visie horen. Om de bijeenkomsten zo effectief mogelijk te maken, starten we de discussie nu al via social media. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen, ook als u niet aanwezig kunt zijn tijdens een van de bijeenkomsten: uw input wordt meegenomen en aan de sprekers gegeven. 
 
Twitter
Praat, denk en deel via Twitter: #2013. Op 16, 23, 25, 26 mei wordt via twitter #2013 live verslag gedaan van de Ronde door het Land. Twittert u niet? Ga dan naar www.twitter.com en type in de zoekbalk: #route2013. Volg wat er gebeurt vooraf, tijdens en na de Ronde door het Land. 
 
LinkedIn
Laat uw LinkedIn-netwerk weten dat u de Ronde door het Land bezoekt via het LinkedIn Ronde door het Land Event en zie direct wie uit uw zakelijke netwerk ook deelneemt. 
In de Adfiz Subgroup 2013 staan stellingen zoals: ‘’Directe betaling geeft mij nieuwe commerciële kansen’’. Wat vindt u daarvan? We horen het graag via: (http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=3906015

Categorien: