Pensioen3Daagse 2023 in volle gang

Pensioen3Daagse 2023 in volle gang

De Pensioen3daagse 2023 is aan de gang. Tijdens dit initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) organiseren financiële dienstverleners en werkgevers gedurende drie dagen door heel het land activiteiten om het pensioenbewustzijn te vergroten. Doe jij mee?

>> Klik hier om je aan te melden voor de Pensioen3Daagse als deelnemende partij

Online toolkit

Voor alle deelnemende kantoren heeft Wijzer in Geldzaken ook dit jaar een online toolkit om het thema pensioen op een heldere en gemakkelijke manier onder de aandacht te brengen. Hierin vind je veel handige middelen om kosteloos in te zetten, zoals animaties over pensioen en levensgebeurtenissen of over hoe je je pensioen kan checken. Ook kun je de Powerpoint presentaties, inclusief handleiding, gebruiken. En natuurlijk logo’s, checklists en meer.

Levensgebeurtenissen campagne

Onderdeel van de landelijke campagne de focus op levensgebeurtenissen. De levensgebeurtenissen zijn op een rijtje gezet en per onderwerp kun je in een oogopslag nalezen waar je aan moet denken en wat je nu al kunt doen.

Help mee pensioenbewustzijn onder consumenten te verhogen

Net zoals in voorgaande jaren roepen we alle leden op om tijdens de Pensioen3daagse de deuren te openen voor consumenten. Want door deel te nemen aan de Pensioen3daagse help je het pensioenbewustzijn onder consumenten te verhogen. Daarnaast is het een goede manier om de drempel tot advies te verlagen. Maar ook online werken we samen met Wijzer in Geldzaken. Onze online ‘zoek adviseur’- en ‘stel een vraag’-modules zijn onderdeel van de campagne voor de Pensioen3daagse.

Finfin artikelen om te delen met je klanten

Om je klanten deze dagen extra te wijzen op het onderwerp pensioen en de Pensioen3Daagse kan je natuurlijk gebruik maken van de content die op Finfin is te vinden. Op de pagina Pensioen staan diverse artikelen om te delen met je klanten. Zowel algemene als over de Pensioen3Daagse.