Parallelsessie Financieel College: Erkende kwaliteit met EVC

Nieuws
geplaatst op 29-12-2011  

De middag van het Adfiz Nieuwjaarscongres staat volledig in het teken van concrete kennis- en werksessies die praktische inspiratie bieden om actief in kwaliteit te investeren. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u naar de congressite. De sessie "Erkende kwaliteit - EVC verzilvert uw kennis en ervaring" wordt gegeven door Harold de Jong (Ecabo)


Parallelsessie: Erkende kwaliteit
EVC verzilvert uw kennis en ervaring

De Wft stelt eisen aan de deskundigheid van pensioenadviseurs. U kunt aan deze deskundigheidseisen voldoen door het examen te behalen. Heeft u echter veel ervaring als pensioenadviseur? Dan is de EVC-procedure voor u een beter alternatief om het diploma Wft Pensioenverzekeringen te behalen. De EVC-procedure brengt uw kwaliteiten in kaart en zet die vervolgens af tegen een landelijke standaard.

Maar hoe verzilvert u uw kennis en ervaring? Harold de Jong (ECABO) vertelt u namens Financieel College alles over de EVC-procedure voor Wft Pensioenverzekeringen.

Wilt u nagaan of EVC voor u het geschikte traject is om aan de deskundigheidseisen van Wft Pensioenverzekeringen te voldoen? Doe de Zelftest op www.financieelcollege.nl, die u vindt in het Pensioendossier in de Kennisbank. Hier vindt u ook meer informatie over het opleidingstraject.

Trainer: Harold de Jong (ECABO) namens Financieel College

Reserveren


U kunt zich hier aanmelden voor het congres.

Alle parallelsessies zijn vrij toegankelijk. Wilt u zeker zijn van een plaats? Dan kunt u hier inschrijven voor specifieke sessies