Parallelsessie Aplaza: Goede service, goed proces

Nieuws
geplaatst op 5-1-2012  

De middag van het Adfiz Nieuwjaarscongres staat volledig in het teken van concrete kennis- en werksessies die praktische inspiratie bieden om actief in kwaliteit te investeren. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u naar de congressite. De sessie "Goede service, goed proces" wordt gegeven door Hans Thomas.

Goede service, goed proces. Ketenintegratie, de sleutel voor kostenbesparing voor het intermediair.

Hans Thomas

Duur: 45 minuten

De wet- en regelgeving in onze branche neemt toe en uw winstgevendheid staat onder druk. Hoe houdt u als financieel intermediair uw hoofd boven water? Hoe kunt u op een eenvoudige manier aanzienlijk in kosten besparen? En nee, niet een dubbeltje, maar een Audi op jaarbasis? Aplaza heeft als doel alle handelingen, op de weg van klant naar financieel intermediair naar verzekeraar en terug, waar mogelijk te digitaliseren. Hiermee borgt u niet alleen efficiency binnen uw organisatie, u kunt zo ook een hoog kwaliteitsniveau hanteren. Handelingen hoeven tenslotte slechts 1 keer te gebeuren. En daarnaast bewaart u de gegevens voor de klant optimaal.

Door effectief gebruik van bestaande middelen, eenmalige invoer van gegevens en lage foutkosten is er een positieve business case voor iedere schakel in de keten. Hoe u dat doet? Volg deze sessie en zorg dat u klaar bent voor de toekomst! Ruim 750 intermediairs maken gebruik van Aplaza en grote en kleinere verzekeraars zijn aangesloten.

De spreker Hans Thomas heeft ruime ervaring bij zowel, intermediairs als verzekeraars. Hans Thomas maakte deel uit van het opstartteam van Aplaza en is sindsdien verantwoordelijk voor de aansluitingen van verzekeraars op het platform. 

Reserveren

U kunt zich hier aanmelden voor het congres.

Alle parallelsessies zijn vrij toegankelijk. Wilt u zeker zijn van een plaats? Dan kunt u hier inschrijven voor specifieke sessies