Oud-voorzitter Bob Veldhuis blikt in tweede Adfiz magazine terug op provisieverbod, Adfiz magazine morgen op de mat

Nieuws
geplaatst op 5-10-2016  

Volgend jaar wordt het provisieverbod geëvalueerd. Eerder dit jaar maakte minister Dijsselbloem de thema’s van de evaluatie bekend: cultuurverandering, toegankelijkheid van advies en effectiviteit van de DVD. Toenmalig Adfiz-voorzitter Bob Veldhuis stond in 2010 mee aan de wieg van het provisieverbod. In het tweede Adfiz magazine, die morgen bij je op de mat valt, zochten we Veldhuis op in zijn kantoor in Heerde om met hem te kijken of het provisieverbod haar beloftes waarmaakt. “We hebben destijds heel wat risico’s geschetst. Helaas zijn die niet allemaal voldoende afgewend.”

Lees het hele artikel in het Adfiz Magazine dat je morgen ontvangt (of bekijk hier alvast het artikel als pdf)>

Tweede Adfiz magazine

Naast dit interview staat in dit tweede Adfiz magazine imago centraal. In deze editie vertellen verschillende Adfiz-leden over hoe zij zichzelf profileren in de veranderende wereld en komen klanten aan het woord over de waarde van advies. Daarnaast hebben we onder meer Gerjoke Wilmink (directeur van het Nibud), Bas Hoogland (voormalig commercieel directeur Landal Greenparks) en David Knibbe (Voorzitter Verbond van Verzekeraars) over verschillende onderwerpen in dit thema gesproken.

Geen magazine ontvangen?

Maar wil je wel een magazine ontvangen? Stuur een e-mail naar info@adfiz.nl met daarin je postadres, dan sturen wij het magazine volgende week naar je toe.