Oproep van onze Oekraïense branchegenoten

Oproep van onze Oekraïense branchegenoten

Van onze Oekraïense collega-brancheorganisatie hebben we een brief ontvangen waarin ze financiële dienstverleners in Europa om steun vragen. Die is hard nodig, want: ‘Social infrastructure facilities like medical institutions, nursing homes, orphanages, etc. are suffering from constant shelling and bombing and experiencing a lack of food and medicine', zo schrijven ze ondermeer. De brief is medeondertekend door andere aan de verzekeringsbranche gelieerde Oekraïense organisaties. 

>> naar de brief 

Om een goed beeld te krijgen van welke steun ze in Oekraïne nodig hebben en welke instanties, organisaties en vrijwilligers daarbij een rol spelen (zowel in Nederland als in Oekraïne) is een website ontwikkeld. Je vindt hier alle informatie over hoe je de Oekraïners kunt steunen: https://how-to-help-ukraine-now.super.site/help-translate/praktische-manieren-waarop-jij-als-buitenlander-oekrane-kan-helpen. 

Wat de Russische inval in Oekraïne betekent voor jouw advieskantoor lees je in ons kennisportaal Russische inval in Oekraïne.