Oproep: doe mee aan Trendonderzoek voor Dag van Topadvies

Nieuws
geplaatst op 20-5-2019  

In samenwerking met DELA en VVP onderzoekt Fred de Jong op welke manier het intermediair haar advieswaarde en klantgerichtheid (nog) beter kan verzilveren. Ben jij adviseur met particuliere klanten en wil je meewerken aan dit onderzoekHet kost slechts vijf minuten van uw tijd om de online enquête in te vullen.  

Vorig jaar is op basis van het Trendonderzoek 2018 geconcludeerd dat het intermediair een prima uitgangspositie heeft om een nog betere klantpositie te veroveren. Dit jaar is de vraag wat de verwachtingen van consumenten zijn en hoe het intermediair daarop denkt aan te sluiten. 

Deelname levert bruikbare tips op. Deelnemers ontvangen namelijk een speciaal rapport met de belangrijkste uitkomsten en tips om uw klantgerichtheid nog beter te verzilveren. De resultaten worden vergeleken met het consumentenonderzoek gelijktijdig wordt uitgevoerd. Met jouw bijdrage aan dit onderzoek ontstaat een zo goed mogelijk beeld van het aanbod van het intermediair, de verwachtingen qua adviesbehoefte en kun je jezelf en je collegahelpen om de klantgerichtheid nog beter te kunnen verzilveren. 

De resultaten worden gepubliceerd op de vijfde Dag van het Topadvies op 11 juni. Als Adfiz lid kun je met 30 euro korting inschrijven voor de Dag van het Topadvies.