Op zoek naar vakkundig personeel?

Op zoek naar vakkundig personeel?

De Kunners is altijd op zoek naar kantoren waar ze mensen die via zij-instroom zijn opgeleid kunnen plaatsen. Dus heb jij nog een vacature vrij en wil je weten hoe zo'n traject verloopt? Volg dan dit webinar aanstaande donderdag.

Op donderdag 16 juni a.s. om 13.00 uur, organiseren wij in samenwerking met ‘De Kunners’ een webinar over succesvolle omscholingstrajecten. De Kunners heeft ruimschoots ervaring met het succesvol plaatsen van mensen die een carrièreswitch hebben gemaakt naar een baan in de financiële sector. De Kunners vertellen over hun werkwijze, het bijzondere concept van het werven van mensen tot en met het aanbieden van opgeleide mensen bij een assurantiekantoor.

Wil je meer weten over het succes en wat De Kunners doen? Hoe ze de juiste mensen weten te selecteren en opgeleid krijgen voor een baan in onze branche? Volg dan vooral dit webinar.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven hoe kwalitatief goede mensen worden klaargestoomd voor een baan in de financiële sector. Werkzoekenden worden niet alleen klaargestoomd voor de functie maar ook geplaatst bij een werkgever en vervolgens nog 2 maanden begeleid op kosten van het UWV.

>> Klik hier om je aan te melden.