Ook zo benieuwd naar de Prinsjesdagplannen voor jouw vakgebied? Meld je aan voor het Zakelijk Platform

Ook zo benieuwd naar de Prinsjesdagplannen voor jouw vakgebied? Meld je aan voor het Zakelijk Platform

Vandaag is het Prinsjesdag. Op deze derde dinsdag van september maakt de regering duidelijk wat het regeringsbeleid voor het komende jaar zal zijn en worden de miljoenennota en rijksbegroting voor 2022 gepresenteerd. Maar wat betekent dit voor jou? En voor je klanten? Tijdens het Zakelijk Platform word je hierover bijgepraat.  

Net zoals in voorgaande jaren hebben de inhoudelijk specialisten van Hoffelijk de plannen volledig doorgespit om je inzicht te geven in welke maatregelen het meest relevant zijn voor het vakgebied en welke impact ze hebben op je dagelijkse adviespraktijk. Tijdens het online Zakelijk Platform praat Hoffelijk je volledig bij over wat hen is opgevallen in de plannen die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Heb je je nog niet aangemeld voor het  online Zakelijk Platform? Het kan nog steeds via deze link. 

Naast een overzicht van de Prinsjesdagplannen, gaan we morgen, woensdag 22 september van 13u tot 14.30u, ook in gesprek met Suzanne Berends (directeur NLG Arbo) over Hybride werken na corona. Want waar thuiswerken in het verleden maar moeizaam van de grond kwam, zijn we anno 2021 niet anders gewend en wordt (deels) thuiswerken als positief ervaren. Naar verwachting blijven medewerkers deels thuiswerken en worden kantoren meer ontmoetingsplaatsen. Wat betekent dit op het gebied van Arbo? Wat is het belang van afspraken daarover? En hoe verzeker je dit? 

>> aanmelden voor het Zakelijk Platform