Online tools Pensioen3Daagse

Nieuws
geplaatst op 27-8-2019  

Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt de Pensioen3Daagse plaats. Zoals we je al eerder meldden is Adfiz partner van dit jaarlijkse evenement waarbij consumenten bewust worden gemaakt van hun pensioen. Wijzer in geldzaken ondersteunt ook dit jaar alle activiteiten met een scala aan gratis tools, presentaties, animaties en promotiemiddelen.  

Wil jij consumenten bewust maken van hun pensioen? Meld je dan direct aan! 

Natuurlijk ben jij als pensioenexpert een kenner op het gebied van consumentenvoorlichting. Om je hierbij te ondersteunen heeft Wijzer in Geldzaken handige en leuke tools ontwikkelt. Deze toolkit vind je hier

We geven je graag alvast enkele voorbeelden mee die je ook vrijblijvend op je eigen site kunt plaatsen. Wil je de tools plaatsen maar vraag je jezelf af hoe?  De instructies voor het plaatsen van de tools kun je hier aanvragen. 

Zo is er de powerpoint PPT: Dit kun jij doen voor jouw pensioen 

De handleiding voor de presentatie download je hier 

Voorlichtingsvideo: Hoe bouw jij je pensioen en AOW op? 

De Pensioen3Daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken die in samenwerking met onder andere Adfiz consumenten bewust wil maken van hun pensioen. Ieder jaar in november openen Adfiz leden hun deuren en geven consumenten vrijblijvend antwoord op vragen over pensioen.   

Daarnaast kun je deelnemen aan het Telegraaf panel. Wil je hier aan meedoen? Mail dan naar info@adfiz.nl  

Deelname aan de Pensioen3Daagse is vrijblijvend en op inschrijving. Voor ons is het een goede manier om aandacht te vragen voor zowel pensioenen als de toegevoegde waarde van de onafhankelijk adviseur.