Nomineer jong verzekeringstalent voor am: top 25

Nieuws
geplaatst op 7-8-2019  

Jaarlijks stelt de redactie van am: de top 25 verzekeringstalent samen. Traditioneel staan er veel verzekeraars in de ranglijst. We roepen je daarom graag op om juist ook jong talent uit de adviesbranche te nomineren. De inschrijving loopt nog tot 15 augustus. Ken jij jong talent dat je wilt nomineren? Dan kan dat rechtstreek bij am: of via info@adfiz.nl 

Maximaal 30 jaar 

Voor de top 25 komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 30 september 1988) en werken maximaal 3 jaar in hun huidige functie. 

Iemand nomineren? 

Ook iemand nomineren? Stuur dan vóór 15 augustus een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (1 alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte foto mee. Het bericht kan gestuurd worden naar redactie@amweb.nl. Zet in het onderwerpveld: aanmelding top 25 verzekeringstalent. Je kunt de nominatie ook via info@adfiz.nl insturen.  

De am:top 25 talent verschijnt in oktober. 

Categorien: Vereniging