Nieuw: nieuwsfeed met artikelen Finfin van Adfiz voor je website

Nieuws
geplaatst op 7-5-2019  

Vorige maand informeerden we je over de nieuwe campagnetool om makkelijker financiële artikelen te delen in je netwerk. Nu is daar nog een extra functie aan toegevoegd. Via rss-feeds kun je een nieuwsfeed op je site plaatsen met het laatste particuliere of zakelijke financiële nieuws van Finfin van Adfiz 

Er zijn twee nieuwe rss-feeds. Eén voor zakelijk en één voor particulier nieuws. Geef de rss-feeds aan je webbouwer zodat die ze op de juiste manier in kan bouwen. Je vindt de feeds op de pagina van de campagnetool https://www.adfiz.nl/finfin/Advisor/AdvisorShareContentList achter dit icoontje:  

Door de code vanaf deze pagina over te nemen krijgen alle berichten in de nieuwsfeed de unieke link met jouw kantoorcode mee. Bezoekers die via jouw link op de site komen worden daardoor herkend en krijgen jouw kantoor als eerste in beeld.   

De standaard-feed toont de 5 nieuwste artikelen. Wil je meer of minder artikelen? Verander dan het cijfer in de code achter "nrRecords=5naar het aantal artikelen van jouw keuze.