Nieuw ledenvoordeel: korting op licentie pensioenrust

Nieuws
geplaatst op 1-2-2018  

In december vorig jaar schreven we over de innovatieve online tool PensioenRust, die is gelanceerd door Adfiz-lid Kok Advies uit Amstelveen. Een online tool die de klant snel en effectief inzicht geeft in zijn netto besteedbare inkomen nu en later. Speciaal voor Adfiz-leden is deze tool nu ook als Ledenvoordeel beschikbaar. 

PensioenRust is een online tool waarmee je je klanten snel financieel- en pensioeninzicht biedt. Door de slimme opzet en DigiD-koppeling is de benodigde invoer minimaal en de output – met heldere grafieken en cijfers – maximaal. Hierdoor is de tool laagdrempelig én betaalbaar en is inzet binnen meerdere dienstverleningsprocessen mogelijk. PensioenRust slaat alle gegevens bovendien versleuteld op. De licentie is dagelijks opzegbaar: dus geen lange contracten, want het streven is 100% tevredenheid.  

Hoe kun je PensioenRust inzetten? 

  • Als handige tool bij alle vragen over pensioen(inzicht), financiële planning (light) en deeladvies. 
  • Bij (deel)advies over pensioenaanvulling en lijfrente expiratie voor DGA’s, ZZP’ers en particulieren.
  • Bij het snel bepalen van de toekomstige betaalbaarheid van een aflossingsvrije hypotheek. Dit is een groeiend probleem volgens AFM, DNB en geldverstrekkers.
  • Als dienst binnen een abonnementsmodel door periodiek snel en effectief inzicht te geven in het toekomstig inkomen

Wat is het ledenvoordeel voor Adfiz-leden? 

  • Als Adfiz lid krijg je 10% korting op de licentie van PensioenRust en is de eerste maand gratis
  • Je krijgt toegang tot webinars en demo’s. 

Geïnteresseerd? 

Klik hier voor meer informatie en om je contactgegevens achter te laten. Het team van PensioenRust neemt dan contact met je op!