Nieuw ledenvoordeel: 10% korting op Compliance & Legal Modellenboek van Invictus McDeere

Nieuws
geplaatst op 31-1-2017  

Met het Wft-portaal weet je als Adfiz-lid in iedere situatie precies wat de Wft van je verlangt. Maar vaak is het lastig om die kennis om te zetten in praktische richtlijnen. Hoe kun je op een eenvoudige en efficiënte wijze een solide bedrijfsvoering inrichten en zo voldoen aan de eisen uit de Wft en andere regelgeving? Het Modellenboek Compliance & Legal van Invictus McDeere kan je hierbij helpen. Als Adfiz-lid krijg je nu 10% korting.

Het Modellenboek Compliance & Legal

Het Modellenboek Compliance & Legal bevat meer dan 40 praktisch toepasbare compliance & legal modellen voor Adfiz leden. Invictus McDeere is nauw betrokken bij de invulling van het Wft portaal, dus de modellen uit het Modellenboek sluiten hier precies op aan.

Het Compliance deel van het modellenboek bevat modellen zoals een beloningsbeleid, een regeling vakbekwaamheid en een regeling bescherming persoonsgegevens. In het Legal deel van het modellenboek vind je een freelanceovereenkomst, diverse arbeidsovereenkomsten (ook min/max en nuluren) en een ICT-gedragsprotocol. Klik hier voor de actuele inhoud van het modellenboek.

Het Modellenboek wordt veilig digitaal aangeleverd en gaat vergezeld van een uitgebreid Handboek. Om up to date te blijven levert Invictus McDeere tweemaal per jaar (in maart en september) een nieuwe versie van het volledige Modellenboek als je een abonnement afneemt. Daarmee ben je verzekerd dat de modellen voldoen aan de laatste vereisten uit de regelgeving. Ook de updates ontvang je veilig digitaal.

Advies

Heb je daarnaast vragen op het gebied van compliance of legal? Ook daarin kan Invictus McDeere je adviseren.

Meer informatie of het Compliance & Legal Modellenboek aanschaffen? 

Het Compliance & Legal Modellenboek kun je aanschaffen via www.invictusmcdeere.nl. De korting kun je aanvragen met de kortingscode: Adfiz2017. Of stuur een mail naar info@invictusmcdeere.nl.

Meer lezen over dit ledenvoordeel