Morgen is de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst! Ben jij erbij?

Nieuws
geplaatst op 13-4-2021  

Morgen is het zover; de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst! De afgelopen weken hebben wij ons ingezet een mooi programma voor jou neer te zetten. Zoals je van ons gewend bent komen daarbij diverse interessante en inspirerende particuliere en zakelijke onderwerpen aan bod voor jou en je medewerkers.

Het thema ‘maatschappelijke waarde van advies’ staat centraal gedurende deze middag. Daarnaast is er keuze uit een viertal praktische expertsessies:

Interactiviteit is een belangrijk aspect van onze bijeenkomsten. Online is dat soms een uitdaging, maar met de technologie van deze platformbijeenkomst kunnen er ‘huiskamersessies’ plaatsvinden. Dit zijn korte sessies van 15 minuten waar je aan een virtuele tafel zit en in een klein groepje gaat sparren over actuele onderwerpen. Wil jij in gesprek met de commissies Ketenefficiency, Pensioen, Financiële planning of Schade Zakelijk? Of wil je sparren met onze voorzitter Roger van der Linden? Neem dan zeker deel aan één van deze huiskamersessies. Let op; er zijn slechts 10 plekken per huiskamersessie beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Klik hier voor het gehele programma.

Vergeet je vooral niet aan te melden voor het platform. Dan ontvang je via de mail extra informatie en de inloggegevens voor het platform. In het platform kan je vervolgens alvast je persoonlijke programma samenstellen.

Klik hier om aan te melden.

We kijken ernaar uit je morgen online te mogen verwelkomen!

Categorien: Vereniging