Met korting de AMacademy Cyber van aanstaande donderdag 20 mei bijwonen

Nieuws
geplaatst op 18-5-2021  

Aanstaande donderdag 20 mei organiseert AM een digitaal event, de AMacademy Cyber. Als Adfiz-lid kun je met de code ADFZkrtng21 met korting deelnemen aan dit evenement. 

>> direct aanmelden 

Tijdens de AMacademy Cyber word je in een programma van iets meer dan 3,5 uur (inclusief pauze) helemaal bijgesproken over de markt voor cyberverzekeringen. Zo krijg je tips over het benaderen van klanten en het wegnemen van weerstanden waar je als adviseur dagelijks tegenaan loopt. Ook passeren de laatste ontwikkelingen en dekkingen op het gebied van cyberverzekeringen de revue. Onder andere Marie-Louise de Smit (Cyber Broking Director) en Marc van Herpt (commercieel manager en zakelijk adviseur) van respectievelijk Adfiz-leden AON en Veldsink-Verberkmoes zullen als sprekers optreden. 

>> meer informatie over AMacademy Cyber 

>> bezoek ook ons kennisportaal Cyber 

Met ledenvoordeel naar AM evenementen 
In 2021 kun je met de code ADFZkrtng21 met korting deelnemen aan alle AM evenementen. Op dit moment staan naast de AMacademy Cyber en AMinnosurance (waarover we eerder al communiceerden) de volgende evenementen op de rol: AMhypotheken (28 september) en de AMdag op (23 november). Zodra er andere events op de planning komen en de inschrijving open staat berichten we je daarover. 

>> naar het ledenvoordeel 

Categorien: Cyberrisk