Meld je aan voor werksessie Ketenintegratie donderdag 7 september

Evenementen
geplaatst op 29-6-2017  

Begin dit jaar heeft de Commissie Ketenintegratie van Adfiz als topprioriteit benoemd dat adviseurs makkelijker vanuit hun eigen systeempakket de regie op hun hele klantenportefeuille moeten kunnen voeren. We zijn hierover doorlopend in gesprek met onder andere verzekeraars, Aplaza en SIVI. We hebben nu jullie input nodig om de verbeteragenda op gebied van ketenintegratie vast te stellen. Dit doen we tijdens een werksessie samen met Aplaza en SIVI.

Overal apart inloggen, veel verschillende interfaces, actief moeten controleren of er nieuwe informatie is en die zelf moeten ophalen is anno 2017 echt niet meer van deze tijd. Technisch gezien hoeft dit al lang niet meer. Dus lijkt het nu alleen nog maar een kwestie van doen. En dat pakken we op. Vandaar dat wij de werksessie Ketenintegratie organiseren. De werksessie vindt plaats op donderdag 7 september tussen 9.30 en 12 uur in de omgeving van Amersfoort.

Opzet werksessie Ketenintegratie

Het doel van de werksessie is om ervaringen vanuit de dagelijkse praktijk te vertalen naar concrete verbetersuggesties om zo  voorstellen te kunnen doen hoe we deze verbeteringen kunnen realiseren. Tijdens de werksessie gaan we dit als Adfiz samen met Aplaza en SIVI  verkennen. Het wordt een interactieve sessie waarbij we vooraf de deelnemers om input vragen. Aan de hand van deze reacties kunnen we op de dag zelf een goede en inhoudelijke discussie voeren en komen tot concrete ideeën en antwoorden.

Leden die zich nog niet hadden aangemeld voor de sessie maar zich graag willen inzetten voor een betere samenwerking kunnen zich melden via het extranet >