Meld je aan voor het webinar Duurzame Ontwikkeling – 16 februari

Meld je aan voor het webinar Duurzame Ontwikkeling – 16 februari

Op de Nieuwjaarsbijeenkomst is de aftrap gegeven voor het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling. Donderdag 16 februari organiseren we een webinar waarin we je uitgebreid informeren over de inhoud van het programma zodat je weet hoe we jou de komende jaren gaan ondersteunen.

Meld je aan voor het webinar Duurzame Ontwikkeling

Totstandkoming werkprogramma

In 2022 hebben we samen met de HAN University of Applied Science onderzoek gedaan naar de potentie van duurzaam financieel advies. Daaruit blijkt dat financieel adviseurs duurzaam financieel advies belangrijk vinden en het onderwerp in meer dan de helft van de klantgesprekken al aan bod laten komen.

In het onderzoek is ook gevraagd welke ondersteuning adviseurs van Adfiz verwachten. Met de uitkomsten is de commissie Duurzame Ontwikkeling in 2022 aan de slag gegaan om het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling vorm te geven. Meer informatie over dit werkprogramma en over de reeds beschikbare ondersteuning kun je vinden in het nieuwe kennisportaal Duurzame Ontwikkeling.

Webinar

In het webinar zullen we concreter ingaan op de extra hulp en tools die in het kader van het werkprogramma ontwikkeld worden.

Meld je aan voor het webinar Duurzame Ontwikkeling