Meld je aan voor de Pensioen3daagse helpdesk

Nieuws
geplaatst op 30-9-2019  

Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt de Pensioen3daagse plaats. Tijdens dit jaarlijkse evenement  organiseren financiële dienstverleners en werkgevers door heel het land activiteiten om het pensioenbewustzijn te vergroten. De pensioenhelpdesk van de Telegraaf is één van die initiatieven.  

Zoals we je al eerder meldden is Adfiz partner van de Pensioen3Daagse. Dat betekent onder andere dat jij je als pensioenexpert kunt aanmelden om een dag de pensioenhelpdesk van de Telegraaf te bemensen. Consumenten kunnen bij de helpdesk terecht met vragen over hun pensioen. Samen met pensioenexperts uit de gehele financiële sector help je dan mee om klantvragen per email te beantwoorden, waarmee je jezelf én de adviesmarkt op de kaart zet. 

Interesse om deel te nemen aan de pensioenhelpdesk? Meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over hoe zo’n dag op de helpdesk eruit ziet en waar we je hulp voor nodig hebben, dan vind je hier meer informatie. Neem je nog geen deel aan de pensioen3daagse? Schrijf je dan meteen in! 

Categorien: Pensioen3Daagse