Meld je aan voor de My TP presentatie tijdens het Particulier Platform

Nieuws
geplaatst op 12-3-2020  

** In verband met de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn het Particulier Platform en de My TP-presentatie opgeschort **

Voorafgaand aan het Particulier Platform op donderdag 2 april presenteert Adfiz-lid Rick Mulderij zijn vergelijkingstool My TP. “Met substantieel minder handelingen, vele malen sneller een volledigere vergelijking van schadeverzekeringen genereren”, vat Rick in één zin de kracht van zijn vergelijkingssoftware samen.

>> meld je aan voor de presentatie van Rick

Sinds de lancering van My TP in 2018 heeft de doorontwikkeling van de vergelijkingstool niet stil gestaan. Onder de nieuwste functionaliteiten hoort een koppeling met de extranetten van provinciale aanbieders en een koppeling met CRM-systemen. Rick: “Het efficiënter maken van de keten is ontzettend belangrijk. Want klanten zijn niet bereid te betalen voor administratieve handelingen, zoals het inkloppen van klantgegevens. Hoe minder tijd je daar als adviseur mee bezig bent, hoe meer tijd je de klant kunt geven en hoe meer waar de klant voor zijn geld krijgt.”

Rick geeft aan dat aansluiting bij Aplaza de adviseur al ontzettend veel tijd kan opleveren. “Maar ook bij het aanvraag- en offertetraject komt veel handmatige en dubbele invoer kijken. Dáár valt dus ook een flinke efficiencyslag te halen.” Omdat Rick een bijdrage wil leveren aan de winst die op dat punt te halen valt, is hij destijds gestart met My TP en werkt hij continu aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van zijn softwareapplicatie. “Met My TP kun je nu de meeste producten van de meeste provinciale maatschappijen vergelijken en direct de gewenste verzekering met één druk op de knop aanvragen. Het is ook mogelijk om een volledige vergelijking te maken, inclusief de huidige situatie van de klant. Bovendien wordt het genereren van totaalklanten zo een stuk makkelijker en kun je je klanten actiever beheren.”

 

Ook benieuwd geworden naar My TP? Schrijf je dan meteen in voor Rick’s presentatie én demonstratie op 2 april.

Nog niet aangemeld voor het Particulier Platform? Dat kan dan via deze link.

Meer weten over actief klantbeheer? Bezoek dan ons kennisdossier over dit onderwerp.