Meld je aan voor de Koffiebreak: nieuwe Advies in Cijfers toegelicht

Nieuws
geplaatst op 17-6-2021  

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering vertelden Enno en Roger al dat de nieuwste Advies in Cijfers bijna verschijnt. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan alweer de derde uitgave van Advies in Cijfers. Ieder jaar vinden we nieuwe onderzoeken, nieuwe cijfers, nieuwe feiten. Ieder jaar weer iets dikker dan het voorgaande jaar. Naast de vertrouwde hoofdstukken; Financieel Adviesmarkt, Waarde van Advies, Toegang tot Advies, Ruimte om te Ondernemen en Samenwerken in de Keten is er dit jaar (uiteraard) een hoofdstuk over corona toegevoegd. 

Met deze uitgave geven we de markt en onze stakeholders inzicht in de omvang, het belang en de impact van onafhankelijk advies in Nederland. Het brengt bewegingen in beeld op het gebied van klantbehoeftes, klantpercepties, ondernemerschap, strategische focus en samenwerkingen in de keten. Dit jaar is een apart hoofdstuk toegevoegd om de betekenis van de corona-crisis voor de adviessector in beeld te brengen.

De nieuwste Advies in Cijfers verschijnt volgende week donderdag 24 juni. Op deze ochtend zal collega Joerie van Looij, Hoofd Communicatie, je in een kort half uurtje meenemen in de belangrijkste inzichten uit de publicatie waar jij als financieel adviseur je voordeel mee kunt doen. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. 

De koffiebreak start om 9.00 uur. Meld je aan en ben als eerste op de hoogte van wat er speelt in onze branche.

>> Klik hier om je aan te melden.

Graag tot volgende week donderdag!

Categorien: Vereniging