Lustrumevent van start met speech Roger van der Linden en openingsfilm

Lustrumevent van start met speech Roger van der Linden en openingsfilm

Zojuist is het Lustrumevent van start gegaan in theater Flint in Amersfoort. Samen met onze leden, vertegenwoordigers van verzekeraars, toezichthouders, vakmedia en andere stakeholders vieren we dat we 115 jaar bestaan. 

Adfiz voorzitter Roger van der Linden opende de bijeenkomst met een speech waarin hij het had over het immateriële aspect van de waarde van ons advies. “Wij kunnen namelijk veel meer helpen waarmaken dan de buitenwereld beseft", zo zei hij. “En die té onderbelichte kant van ons vak, daar mogen we best wel wat meer aandacht aan schenken. Want ik weet niet hoe het met u zit, maar voor mij is het juist dát aspect van het financieel adviesvak dat ons beroep zo mooi maakt.” 

Volgens Roger is het ook dát aspect waar jongeren die zich oriënteren op een studie of de arbeidsmarkt naar zoeken. “Want jongeren vinden het steeds belangrijker om een baan te vinden en een vak uit te oefenen, waarbij ze een positieve verandering teweeg kunnen brengen.” 

>> naar de speech van Roger van der Linden 

Na de speech werd een film vertoond die speciaal voor het Lustrumevent is opgenomen. Hierin vertellen vier Adfiz-leden hoe zij de betrokkenheid die ze voelen bij wat er om hen heen gebeurt, omzetten in daden. En hoe ze daarmee willen bijdragen aan een betere en mooiere maatschappij. 

>> naar de film