Ledenvoordeel: 10% korting op overige modules Poliskraker.nl

Nieuws
geplaatst op 28-6-2017  

Om de uitkomsten van het Clarus-onderzoek naar AOV-voorwaarden doorlopend actueel te houden zijn we een samenwerking aangegaan met Poliskraker.nl. De AOV-module is zonder abonnement op Poliskraker af te nemen. Poliskraker biedt ook andere modules aan. Op dit moment een vergelijkingsmodule op het gebied cyberrisico en binnenkort ook voor bijvoorbeeld AVB en beroepsaansprakelijkheid. Voor die modules is wel een abonnement nodig. Als Adfiz-lid krijg je 10% korting op zowel het Poliskraker-abonnement als op de kosten van de verschillende modules.

Poliskraker.nl richt zich op de professionele adviseur schadeverzekeringen zakelijk en inkomensverzekeringen. Ze bieden realtime en online toegang tot de meeste actuele vergelijkingen van verzekeringsproducten op basis van polisvoorwaardenanalyse. Voordat Poliskraker overgaat tot publicatie, worden de opgestelde productspecificaties ter review voorgelegd aan betrokken verzekeraars.

De vergelijkingsmodules bieden:

  • Objectieve, inhoudelijke en overzichtelijke analyse van de polisvoorwaarden voor de adviseur zakelijke schade- en inkomensverzekeringen;
  • Vermelding relevante artikel- en/of paginanummers bij de verschillende criteria;
  • Complete artikeltekst bij aanklikken van de info-button;
  • Handige zoekfunctie die gezochte term laat oplichten in resultatenscherm;
  • Hyperlinks naar relevante documentatie (polisvoorwaarden, brochure etc.);
  • Printmogelijkheid korte en/of uitgebreide versie van de vergelijking.

 Meer informatie: www.poliskraker.nl

Categorien: Ledenvoordeel Cyberrisk