Ledenkorting bij ANVA Academy

Ledenkorting bij ANVA Academy

Anva is gestart met de ANVA Academy om ANVA gebruikers te helpen meer en beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de software. Adfiz-leden ontvangen 10% korting op alle trainingen van de ANVA Academy.

Software heeft altijd meer mogelijkheden dan je als gebruiker dagelijks gebruikt. Door onbekendheid blijven echter kansen op efficiency of kwaliteitswinst liggen. Als je exact weet hoe het werkt, waar je alles kunt vinden en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken haal je meer uit de hulpmiddelen die je hebt. En dat helpt je in je dagelijkse werkzaamheden. Om je hierin te ondersteunen biedt ANVA nu verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Variërend van specifieke kennisgebieden, product configuraties en API’s tot onze ANVA Foundation basistraining.

Voor nieuwe gebruikers

Vanaf half april start de Academy met 1-daagse basistrainingen. Op de eigen trainingslocatie bij ANVA in Amersfoort krijg je alle bagage mee om efficiënt met ANVA te kunnen werken. De lessen vinden plaats in kleine groepen en worden verzorgd door eigen ANVA-trainers. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Voor ervaren gebruikers

Voor ANVA-gebruikers die hun kennis willen updaten worden de ANVA-opfrisdagen georganiseerd. Speciaal voor gebruikers die efficiënter willen werken met de software. Samen met de ANVA-trainer bepaal jij als cursist aan welk onderwerpen je graag aandacht wil besteden. Er kan met de trainer diepgaand van gedachten worden gewisseld over zaken waar je tegen aanloopt.    

Deze 1-daagse cursus vindt plaats bij ANVA in Amersfoort. Eventueel kan de opfriscursus ook op je eigen locatie plaatsvinden. De trainer maakt in het laatste geval samen met de cursisten gebruik van de ANVA-omgeving zoals je die hebt ingericht. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Kijk voor een overzicht van trainingen en cursusdata op de site van ANVA Academy - ANVA

Nog vragen?

Als Adfiz-lid ontvang je 10% korting per cursist op een van onze ANVA Academy cursussen. Wil je eerst weten welke cursus het beste past bij jouw wensen en behoeften? Neem gerust contact op met Hans Lindhout, ANVA Academy consultant via h.lindhout@anva.nl  en 06 – 11 434 760.