Laatste week om tips voor Adfiz Prestatie Onderzoek door te geven

Laatste week om tips voor Adfiz Prestatie Onderzoek door te geven

Aanstaande vrijdag sluit de inschrijvingstermijn voor het Adfiz Prestatie Onderzoek 2024. We hebben al diverse mooie initiatieven mogen ontvangen. Ken jij nog concrete verbeterinitiatieven- en/of projecten van verzekeraars die aandacht mogen verdienen, laat het ons dan weten via het tipformulier. Wij zullen vervolgens aan de betreffende aanbieder vragen het initiatief of project aan te melden (dat kan via adfiz.nl/prestatieonderzoek). 

Verbeterinitiatieven een podium geven is niet alleen belangrijk voor de zichtbaarheid binnen onze sector, maar ook om daarbuiten te laten zien hoe we ons als sector continu inzetten voor een veiligere, betere en duurzamere maatschappij. Het Adfiz Prestatie Onderzoek richt zich op vier categorieën:

Iedere categorie kent een eigen vakjury, onder leiding van een onafhankelijke juryvoorzitter, die de ingediende verbeterinitiatieven en -projecten zal beoordelen. De winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek 2024 worden bekendgemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 11 januari 2024.