Laatste kans om mee te doen aan enquête verduurzaming

Laatste kans om mee te doen aan enquête verduurzaming

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij financieel advies. Adfiz werkt aan informatie en ondersteuning over dit thema voor jou als ondernemer en adviseur. Om de juiste hulpmiddelen te ontwikkelen werkt Adfiz samen met dr. Fred de Jong van de HAN University of Applied Sciences aan een onderzoek naar de betrokkenheid en wensen van het intermediair bij duurzaamheid. Met het invullen van deze enquête help je ons en je collega’s om je de komende tijd extra te kunnen ondersteunen om duurzaamheid in je advieswerk op te nemen.

>> naar de enquête

Deelname is anoniem en kost je minder dan 5 minuten. De resultaten worden door de HAN via ons en de vakpers gepubliceerd. Mocht je de enquête al hebben ingevuld dan zijn we je daar dankbaar voor en hoef je dit uiteraard niet opnieuw te doen.

Achtergrond
Financieel adviseurs spelen een belangrijke rol bij het verduurzamen van huishoudens en bedrijven. Er komt meer (Europese) regelgeving aan op het gebied van duurzaamheid en het aantal regelingen om de verduurzaming aan te jagen (zoals subsidies, financieringen, fondsen) neemt alsmaar toe. Adviseren over duurzaamheid is niet alleen maatschappelijk verantwoord maar levert ook een advieskans op voor financieel adviseurs. De HAN University of Applied Sciences doet onderzoek naar de rol en impact die financieel adviseurs kunnen hebben bij verduurzaming. Wij ondersteunen dit onderzoek omdat de inzichten uit dit onderzoek ons helpen om leden verder te ondersteunen bij de advisering rond duurzaamheid.

Wil je meer weten over verduurzaming? Bezoek dan ook ons kennisportaal Verduurzaming.