Laatste kans: aanmelden voor de Jong Management bijeenkomst van 14 november

Nieuws
geplaatst op 12-11-2019  

Donderdag 14 november organiseren we weer een Jong Management bijeenkomst. Het thema is deze keer cyberrisico’s. Ben je een jonge manager van nog geen 40 jaar, wil je sparren met generatiegenoten en wil je helemaal bijgepraat worden over cyberrisico’s? Meld je dan nog snel aan voor deze bijeenkomst. 

We starten de bijeenkomst met het verhaal van Xander Koppelmans. Xander had een klein, maar erg succesvol reclamebedrijf. Als gevolg van een hack kwam hij van de ene op de andere dag in zeer zwaar weer terecht. Een indrukwekkend verhaal om te horen, maar ook erg bruikbaar als je het thema cyberrisico’s bespreekbaar wilt maken bij je klanten. Na de pauze gaan twee cyberexperts van AON in op de ‘do’s and dont’s’ bij cyberadvisering. Uiteraard is hierbij ook alle ruimte om vragen te stellen. Zoals gebruikelijk sluiten we af met een netwerkborrel. Daarnaast is er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om een hapje met elkaar te eten.   

Aanmelden  
Heb je interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld je dan aan. Wil je alvast lezen wat we eerder over dit onderwerp schreven? Bezoek dan ons volledig vernieuwde kennisdossier Cyber. 

Meer informatie of op de hoogte blijven? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl). 

 

Categorien: Vereniging Cyberrisk