KVK organiseert op 26 maart online sessie over phishing

KVK organiseert op 26 maart online sessie over phishing

Eén op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime en phishing is daarbij de meest voorkomende vorm. Het is dus goed om te weten hoe je phishing kunt herkennen en hoe je je bedrijf digitaal beschermt. Tijdens een online sessie, die op 26 maart van 12.30 tot 13.00 uur wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel, deelt cybersecurityexpert Ian van der Wurff van Tozetta alle ins&outs over phishing met je. Deelname is gratis.

>> direct aanmelden

Phishing is een vorm van oplichting, waarbij criminelen je misleiden met nep e-mails, nep QR-codes en valse sms- of WhatsAppberichten. De berichten lijken van bekende en vaak betrouwbare organisaties te komen. Cybercriminelen proberen met valse berichten je geld, persoonlijke gegevens of wachtwoorden te stelen. Heb je tijdens de uitzending vragen? Dan kun je deze live stellen via chat.

Wil je meer weten over hoe je je digitale weerbaarheid op orde kunt brengen? Bezoek dan ons kennisportaal Digitale weerbaarheid. Je vindt daar onder andere een stappenplan dat je kan helpen met het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, informatie over DORA en diverse tools waarmee je de cyberrisico's voor je bedrijf in kaart kunt brengen.