Keuze uit vier expertsessies tijdens Adfiz Particulier Platform

Evenementen
geplaatst op 14-4-2016  

Ben jij actief in de particulier markt? Dan is het 1e Particulier Platform op woensdag 11 mei hét Adfiz-evenement om collega’s te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over zaken die jou bezighouden!

Het Particulier Platform is in het leven geroepen als hét jaarlijkse evenement voor leden die actief zijn in de particulier markt. Als tegenhanger van het Zakelijk Platform dat al enkele jaren plaatsvindt en positief door de zakelijke leden wordt beoordeeld.

Het Particulier Platform heeft een inhoudelijke opzet. We starten de middag met het plenaire thema ‘Hoe overtref je de verwachtingen van je klant?’. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden legt bestsellerauteur Jos Burgers uit hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant.  Daarna is het  tijd voor verdieping van je adviesvak in de expert-sessies. Deze sessies worden twee keer aangeboden, waardoor je de mogelijkheid hebt om twee sessies bij te wonen.

Je hebt de keuze uit de volgende sessies:

Expert-sessie 1: Hypotheken - Hypotheek en scheiden | Lees meer over deze expert-sessie>>

Expert-sessie 2: Schade - Welke toekomst heeft een intermediair schadeverzekeraar? | Lees meer over deze expert-sessie >>

Expert-sessie 3: Individueel pensioen - Persoonlijk pensioenadvies is noodzakelijk! | Lees meer over deze expert-sessie >>

Expert-sessie 4: ICT - Ken je klant! | Lees meer over deze expert-sessie >>

Noot: de expert-sessies vinden twee keer plaats. Je hebt de mogelijkheid om twee sessies bij te wonen. Uiteraard kun je een collega meenemen die de andere expert-sessies kan en wil bijwonen.


Praktische informatie en aanmelden:

Na de expertsessies  rond 17.30 uur heb je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere particuliere Adfiz-leden tijdens een diner-buffet. 

Woensdag 11 mei 2016
Van 13.15-19.00 uur

Aanmelden is voor Adfiz-leden kosteloos via het extranet>

Geen Adfiz-lid maar wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Sonja Demarteau: s.demarteau@adfiz.nl

 

Particulier Platform?

Sinds 2 jaar organiseren wij een Zakelijk Platform voor onze leden die werkzaam zijn binnen de zakelijke markt. Dit evenement biedt inspiratie en direct praktische handvatten, waar je gelijk mee aan de slag kunt. Om deze redenen wordt het Zakelijk Platform heel positief gewaardeerd. Het is nu tijd voor de particuliere variant!

Het Particulier Platform is hét jaarlijkse platform voor leden die actief zijn in de particuliere markt. Elkaar ontmoeten en kennis delen zijn belangrijkste doelen. De thema’s tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst sluiten direct aan op de uitdagingen voor de leden in de particulier markt.

Categorien: Vereniging